wat kunnen wij

Wij kunnen beelden verzorgen vanuit de lucht van tal van activiteiten. Trek aandacht van uw bezoekers met luchtfoto’s van uw bedrijf in de entree of op uw website, maar ook evenementen zoals tentfeesten, tractorpulling, optochten, braderie├źn, wedstrijden, optredens of shows. Tevens is inspectie van materialen op grotere hoogtes mogelijk. Neem bijvoorbeeld windmolens, schoorstenen of lichtmasten.

Ook prive kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan luchtopnames van uw woning die te koop staat. Of wat dacht u van opnames van het verlaten van kerk of gemeentehuis bij uw bruiloft. Van grote meerwaarde kunnen ook de opnames zijn van familiedagen of feesten.

In principe leveren wij de beelden “ruw” aan op een usb-stick. Onze drone filmt van het moment van opstijgen tot het moment van landen continu. Tevens maakt hij elke 10 seconden automatisch een foto. Zo heeft u al snel een half uur film en 180 foto’s waaruit u een ruime selectie kunt maken om een mooi eindresultaat te (laten) monteren. Natuurlijk kunt u ons ter plaatse aansturen om bepaalde locaties of gebieden extra te filmen. U kunt bij de vlieger meekijken wat de drone op dat moment filmt.